Kurset som kan endre livet ditt!

/Reklame for eget kurs/

Dette er kurset du faktisk bør kjøpe, om du ønsker å lære mer om det mentale i forhold til en livsstilsendring. Det er jo en kjent sak, at mange sliter med å få til varige resultater og i det hele tatt holde ut med et nytt kosthold. Nå er det flere ting som er viktig, jeg mener helse kommer før vekttap uansett!

Jeg har både kostplaner og bøker som gir oppskriften på kosthold, for å gå ned i vekt og de fungerer meget bra. Men jeg har lenge følt på at jeg mangler et kurs i mental trening, som utelukkende tar for seg den biten.

Da jeg spurte om interessen for det, var det flere som ønsket seg dette og der ifra begynte arbeidet. Dette er et kurs du kan få et enormt stort utbytte av, hvor du blir utfordret til å bli bedre kjent med deg selv og dine fallgruver. Du får mange gode og konkrete tips, til hvordan du kan jobbe med dette. Det finnes liksom så mange oppskrifter der ute, på hvilke mat man skal spise for å gå ned i vekt. Det mangler ikke akkurat noe på den fronten, det finnes noe for enhver smak. Men det er svært få som gir deg oppskriften på hvordan du faktisk kan gå frem, for å klare å gjøre dette til varige endringer gjennom hele livet. For vi vet vel alle sånn innerst inne, at det må til for å bevare resultater og ikke minst helse.

Jeg har laget dette kurset, med et håp om å lære andre det jeg selv har jobbet så hardt med. Uten den mentale styrken jeg har idag, hadde jeg nok gitt opp for lengst… Det er ikke alltid livet går på skinner, men med dette kurset kan du lære deg å takle det. Mitt håp er at dette kurset skal bety mye for mange, at du skal føle at dette endrer livet ditt på en positiv måte. Akkurat slik jeg følte det, da jeg jobbet meg gjennom akkurat den samme prosessen.

Alt sitter i hodet, vi tar valg hver eneste dag. Jeg håper å lære deg, hvordan du kan mestre på en bedre måte med positivt fokus. I kurset ligger det også videoer, som jeg har laget spesielt for dette kurset her. Om du foretrekker å bare høre på deler av det, så har du altså muligheten til det også 🙂

Kurset får du på PDF-fil på mail, med en svært praktisk innholdsfortegnelse som er klikkbar. Der vil du kunne trykke på den problemstillingen du har der og da, slik at du hurtig finner frem og kan redde deg inn fra situasjonen. Meget praktisk å ha i lomma, men krever at du laster ned appen appen Adobe Reader på telefonen din.

Jeg åpner for FORHÅNDSBESTILLING av kurset nå, og kjører dermed lanseringstilbud frem til 10.april Kun kr.200,- Kurset vil være klar for utsendelse senest 10.april. Bestill kurset HER (adlink) Det er mulig å bestille kurset sammen med enten kostplan eller Ketoseguiden, om du ikke har det fra før. Jeg anbefaler sterkt dette kurset, for dem som ønsker en varig endring i sine spisemønster og som sliter med trøstespising og overspising. OBS! Ved alvorlige spiseforstyrreser, anbefales det selvsagt å søke hjelp via lege/psykolog!!!!

Kurset kan bestilles alene eller sammen med bok/kostplan på faktura om du tar kontakt HER (link), husk å få med eksakt hva du ønsker å bestille 🙂

Eller det kan bestilles via VippsGO butikken min, da søker du opp Lavkarbotips når du trykker på kjøpt og betal knappen i Vipps appen din. Velger i menyen hva du ønsker å bestille, og betaler med Vipps.

Mental health

Det mentale har nesten alt å si i en livsstilsendring! Håper kurset faller i smak, og at utbytte blir like stort som det har vært for meg ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s