Det blir bryllup!

I år skal vi gifte oss, noen vil kanskje si at det begynner å bli på tide 😉 Vi har vært sammen i 12 år, og vært forlovet i 11 år.

Vi hadde vel ingen direkte plan da vi forlovet oss, om når vi skulle gifte oss. Men jeg må vel kanskje innrømme at forlovelsen ble litt lenger, enn hva vi hadde tenkt. Årene går jo så fort, plutselig så var 10 år fløyet og vi begynte for alvor å tenke på at nå er det på tide.

Idag så er det vel ikke akkurat noe press på å gifte seg lenger, mange lever sammen ugift og det er jo helt greit det. For vår del føles det bare riktig å gifte oss, når vi allikevel skal leve sammen så synes vi det er litt stas å få feiret dette ordentlig. Godt mulig et bryllup hadde skjedd et par år tidligere, om ikke Sander André kom da han kom. Da vår nydelige sønn ble født 21.02.2017 bestemte vi oss for å sette bryllupet på vent, for da var det tross alt viktigere og helt nødvendig å fokusere på han ❤

Det føles ganske deilig at det nå snart skal skje, det blir ikke noe stort bryllup men mer enn stort nok for oss 🙂 Vi bestemte oss faktisk for dette her ifjor, datoen er 10.08.19 og det ligger vel egentlig ikke noe mer bak den datoen enn at vi ønsket å gifte oss på sensommeren.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

Foto tatt av Pål Bentdal, 2015 i forbindelse med Allers reportasje. Før graviditeten med Sander André!

Noen vil kanskje lure på hvordan jeg føler dette nå, i forhold til å gå ned i vekt før bryllupet. Siden jeg er en del større enn hva jeg var før graviditeten. Jeg kan iallefall bare si at det overhodet ikke finnes press fra mannen sin side, det har det aldri gjort. Jeg legger heller ikke noe press på at han må miste noe før bryllupet heller, selv om vi kan spøke oss imellom 🙂 Det er like fint som det alltid har vært, og han har tross alt vært sammen med meg da jeg var atskillig større også.

I forhold til meg selv, må jeg gjerne innrømme at jeg føler litt motivert til å jobbe litt mer aktivt med å gå litt ned før bryllupet. Det er ikke et visst antall kilo jeg føler jeg bør/skal nå, for meg finnes det mye viktigere ting i livet enn å stresse med det før jeg skal gifte meg med mannen jeg elsker. Og som jeg vet elsker meg, uavhengig av vekt og størrelse. Så jeg får se hvor mye jeg klarer, og det jeg ikke klarer til bryllupet har jeg god tid på å ta etterpå. For jeg ønsker meg definitivt ned mot den vekten på bildet igjen. Det skal jeg ikke legge skjul på 🙂 Men den største grunnen for det er merkelig nok ikke utseende, kanskje noen synes det er rart?

Hovedgrunnen er at jeg har det aller best rundt den vekten, rent helsemessig! Jeg er virkelig stolt over hva jeg har klart så langt i 2019, selv om vekttapet ikke er noe å snakke om. Men jeg er stabil på kostholdet mitt, og DET er en seier for meg. Siste uken har jeg gjort noen endringer, fordi jeg hev meg med boostgjengen min. Da tok jeg kontroll over energiinntaket mitt igjen og vekta gikk ned 2,1 kg på den siste uka.

Det er så mange som sier man IKKE skal telle kalorier på lavkarbo, vær litt kritiske når folk sier det om du skal ned i vekt!

Du kan absolutt prøve først uten å telle noe som helst annet enn karbohydrater, fungerer det er det bare helt supert!!! For min egen del, er det faktisk lett å spise mer enn jeg trenger…. Da går jeg ikke ned, men går heller ikke opp… Så ikke tro at lavkarbo ikke kan funke for deg, om du ikke går ned. Kanskje du bare trenger å få en oversikt over inntaket? 🙂

Jeg er litt usikker på akkurat hvor mye jeg skal dele av bryllupsplanleggingen, vi får se underveis hva som føles riktig å dele og ikke 🙂

Jeg stresser iallefall ikke med vekttap, fordi jeg skal gifte meg. Men det er flott om jeg klarer å gå ned noe, så skal jeg iallefall prøve å holde dere oppdatert på det underveis. En enda større motivasjon for meg med vekttap, er at ønsket om en liten en til har begynt å melde seg aller så lite;-) Til det vil jeg si at det IKKE blir flere runder med IVF, det orker jeg faktisk ikke. Jeg vet hvor tungt det er, og ønsker ikke utsette kroppen min for det igjen. Men vi prøver med andre metoder når tiden er inne for det. Jeg vil godt ned i vekt igjen først, og vi har jo et egg liggende på frysen på Haukeland, så hvem vet hva det kan føre til 🙂

DSC_9979

Foto Pål Bentdal, i forbindelse med Allers Repotasje høsten 2018!

En får være som en er, og selv om jeg prøver å jobbe meg nedover i vekt frem til bryllupet har jeg lært meg til å akseptere meg selv for den jeg er. Så får jeg se 🙂 Planen er egentlig å kjøpe en brudekjole, som har snøring i livet. Slik at den kan passe flere størrelser rett og slett, da gjør det ikke noe om jeg går ned i vekt 🙂

Spennende tider i møte med andre ord!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s