Påskegodt på lavkarbo!

Som sagt så er det snart påske, utrolig uvant at den er såpass sent. Koselig blir det, og jeg føler at jeg er i en supergod steam om dagen.

Jeg kastet meg rimelig spontant sammen med boostgjengen min, boostuken som startet 1.april. Mange flotte resultater, og blide, hyggelig og engasjerte mennesker. De gratis ukene jeg arrangerer er krevende, men det er så utrolig gøy at jeg glemmer hvor mye jeg jobber med det. Når man finner jobben man elsker, går ting litt av seg selv 🙂 Slik føles det å være kostholdsveileder for meg, jeg digger det.

Jeg var usikker på om jeg var mentalt tilstede for å være med på boostrunde nå, og vurderte å bare kjøre vanlig lchf uten kalorikontroll eller noe slik jeg har gjort i år. Men jeg hoppa med, og angrer ikke et sekund. Gikk ned 2,1 kg den uka, og nå fortsetter jeg i samme stil med kontroll over inntak. Jeg har rett og slett lett for å overspise på lavkarbo også…. som fører til at vekttap blir ekstremt tregt eller uteblir om jeg ikke har oversikt. Jeg vet jeg ikke er den eneste om det 🙂 Så oppdager jeg gang på gang av kostplanene mine (sammensetningen der) passer meg aller best.

img_4691

Har det generelt veldig bra om dagen, alt føles fint og jeg merker godt at jeg har mer overskudd og energi nå som S er i bhg og jeg faktisk får jobbet i fred og ro. Da får jeg jo også gjort meg ferdig med jobben, mens han er i bhg istedenfor å løpe til og fra hele dagen fordi jeg blir avbrutt. Endringen merkes godt, og S elsker også bhg så da er det jo strålende for alle parter.

Men nå prater jeg meg litt bort, fordi jeg skulle egentlig skrive om påskekos på lavkarbo!Det er fullt mulig å få til, uten dårlig samvittighet.

Suksesssterte 2

Suksessterten er en sikker vinner i påsken synes jeg, og det er en kake stort sett alle elsker. Selv om den er laget lavkarbo ❤ Oppskrift kan dere finne her (link). Et lite obs på at magen ofte ikke tåler store mengder tagatesse, så dere må passe litt på inntaket 🙂

Ellers er boken min med sukkerfrie søtsaker fremdeles mulig å kjøpe, for dem som ønsker. Bestiller du innen fredag kl. 12.00 skal jeg love at jeg sender på fredag! Slik at du har boken til påskehelgen starter 🙂 Masse godt å lage inni den, av både konfekter, desserter, kaker, smoothies og mye mer. Kun kr. 189,- inkl frakt 🙂 Bestill HER (adlink)

Det er alltid bedre å lage seg noe sukkerfritt, enn å spise masse sukker. Selvsagt er det ok med en utskeielse her og der. Men mange opplever det som veldig vanskelig å da komme i gang igjen 🙂

TIPS til innkjøp for å lage oppskrifter i boken, som du gjerne må ha for å få laget det du ønsker: Søtning som tagatesse, sukrin + og evt. fibersirup, mandelmel fra Funksjonellmat AS (helsekost) Sukkerfrie sjokolader, helst søtet på stevia/sukrin også dem fra helsekost. Om du googler finner du gjerne på nettet også.

Prøv deg iallefall på den gule kaken, jeg tror ikke du eller andre vil bli skuffet (om den lages med tagatesse). Jeg får ofte spørsmål om sukrin funker, ja, det går. MEN den blir langt fra like god, som med tagatesse. Bunnen blir også tørr med surkin…

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s