Påsketilbud!

/reklame/

Jeg hadde et øyeblikk glemt litt at det snart er påske, forresten ganske uvant at påsken er så sent 🙂

Jeg tipper det blir godt med litt ferie og fri for noen og enhver, jeg kjenner selv at det skal bli godt med en litt rolig uke.

Jeg har valgt å forlenge lanseringstilbudet av mitt kurs i mental trening, og de pakkene med kostplaner og Ketoseguiden som med stor fordel kan kombineres med kurset i mental trening.

Du kan finne mer info om det kurset her: Kurset som kan endre livet ditt

Det høres kanskje voldsomt ut, men jeg tror egentlig alle er veldig klar over hvor VIKTIG den mentale delen av en livsstilsendring er! Det er nesten avgjørende for at du skal holde i lengden, og fokuserer du ikke nok på den biten er det vanskelig å lykkes rett og slett.

Det var hovedsaken for at jeg lagde dette kurset, fordi jeg vet at det kan være en god hjelp for mange.

Nå forlenger jeg de gode prisene til over påske, kurset alene koster kun kr. 200,- Ekstremt rimelig for et supergodt verktøy ❤

Kombinerer du med enten boken Ketoseguiden, eller kostplan for 10 uker får du alt for kr. 350,-

Bestille kan du gjøre HER (adlink) betalingsløsning i nettbutikken er paypal eller kort.

Du kan bestille med faktura, helt gebyrfritt (faktura blir sendt digitalt på mail) da tar du kontakt HER (link) Husk og skriv hva du vil bestille og postadresse om du vil ha Ketoseguiden.

Får du problemer med bestilling i nettbutikken, kan du betale med Vipps. Da må du gjøre det slik!

img_3445

Dette tilbudet står til over påske, etter påske blir prisene normale igjen. Kurs i mental trening vil da koste kr. 259, og i pakke med kostplan eller Ketoseguiden kr. 400,-

Jeg skal ha mest mulig påskefri, så oppfølging vil ikke være mulig før over påsken igjen. Det er alltid veileding med i prisen på det jeg selger 🙂 Men jeg lover at jeg skal sende ut bestillinger på mail, for dem som bestiller i påsken! Slik at dere kan gjøre dere klar for start etter påsken igjen 🙂 Det perfekte start tidspunkt spør du meg!

Husk at du som sagt får veiledning tilgjengelig via mail, men i tillegg får du også tilgang på egen FB-gruppe for mine kunder. Dette er en nyhet, som utrolig mange setter pris på. Jeg kommuniserer live med dere via denne gruppen, og jeg tar opp viktige tema og har til tider artige prosjekter med dere for å øke motivasjonen.

Du får rett og slett veldig mye for pengene, om du kjøper produkter fra meg. Jeg tror de aller fleste kundene mine, vil si at det er verdt det 🙂

Mental health

God påske! Nyt tiden med familie og venner ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s