Vil du være med å booste etter påske?

/reklame for egen kostplan/

Jeg kjører innimellom gratis boostuker, hvor alle som ønsker det får være med en uke helt gratis. Det er utrolig givende og gøy, utrolig motiverende og jeg kommer til å gjøre det igjen! En boostmeny (kostplan) koster normalt kr. 89,-  for en uke, hver gang gir jeg bort alt fra 300-500 kostplaner. Det vil si at jeg gir bort kostplaner til en verdi mellom 26.700- 44.000 kr. Det er ingen forpliktelser på at dem som er med gratis, må kjøpe noe videre fra meg heller. Uansett så er det alltid veldig gøy å ha de ukene, nettopp fordi alle er så motiverende og støttende. Det er fantastisk å se en hel gjeng stå på gjennom en uke, sammen.

Det blir ikke gratis runde nå etter påske, men vi er en gjeng inne på den lukka kundegruppen min på facebook som planlegger å booste sammen etter påske. Den gruppen ble opprettet for litt over en mnd. siden, fordi mine kunder som ofte er med på boostuke gang på gang i tillegg til nye, ønsket en gruppe spesielt for mine kunder. Slik at vi kan ha en dialog der, og føre videre det jeg bruker å gjøre i boostgruppen under boostukene som er gratis. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg laget gruppa, og tilbakemeldingen fra kundene mine på den gruppa er utelukkende positive. Alle synes at det gir en helt super motivasjon, og jeg synes det er veldig bra å komme live i gruppa og ha en mer direkte dialog med alle sammen. Miljøet er supert, alle støtter og motiverer hverandre.

Nå kan du bli med oss etter påske, og booste sammen med mange andre. Jeg er sikker på at du vil bli motivert til å fortsette din livsstilsendring etter den uken, og ønsker å gi et godt tilbud til dere som vil være med. Om du vil være med å booste over påske, du kan velge om du vil starte mandag 2. påskedag eller tirsdagen etter påske. Da kan du kjøpe boostmeny her for kun kr. 89,- og fvære med!(Vær obs på at du kan få hele 10 uker kostplan for kun kr. 200,- og starte opp etter påske med den).

Men for kun kr. 89,- får du dette nå i påsken! Bestilles her (adlink)

  • Ikke bare 1 men 2 boostmenyer, kostplan på PDF-fil
  • Tilgang til min kundegruppe på Facebook som er en lukket gruppe for kun mine kunder. Du vil ha tilgang til gruppen for all ettertid, uansett om du kjøper mer eller ikke. Masse motivasjon, og mange livesendinger hver uke (unntatt høytider, helger og ferier).

Du får altså ikke bare en kostplan, men 2 forskjellige boostplaner. Slik at du kan varierer litt om du ønsker. Under boostuken lærer jeg deg hvordan du kan bruke planene for best mulig effekt, hyppighet osv 🙂

Jeg har dessverre ikke kapasitet til å kjøre en ny gratisrunde nå med en gang, men her får du være med til en veldig billig penge og jeg tør påstå at du får MYE for pengene. Den facebookgruppa i seg selv, er veldig motiverende og veldig aktiv. Ikke minst er jeg aktivt tilstede med livesendinger 🙂

Om du ønsker å få en knallstart etter påsken, i et fantastisk fellesskap. Da skal du slenge deg på, og bestille din kostplan HER (adlink). Jeg sender ut kostplaner som bestilles fortløpende gjennom påsken 🙂 Slik at du er klar for start etter påske. Du får automatisk tilsendt 2 planer fra meg, istedenfor 1. Du skal IKKE legge inn 2 stk i handlekorgen, da ender du opp med å betale for 2 😉

img_0682

Håper du er klar for masse god og mettende mat, i fellesskap med mange andre! 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s