Få fantastiske helsefordeler med disse enkle grepene!

Jeg tror de fleste som sliter med lavt energinivå, vondter i kroppen og dårlig kondis ønsker seg at dette skal bli bedre?

Det er faktisk ikke så veldig vanskelig å få til en forbedring på hvordan man føler seg, det kan hjelp på å bare gjøre disse enkle grepene!

  1. Gjør forbedringer i kostholdet ditt, mange opplever økt energinivå, mindre smerter og helseplager ved å legge om til et kosthold med mindre karbohydrater. Uansett hva du gjør, bør du iallefall prøve å minimere mengden du spiser av ferdigmat/fabrikkmat. Raffinert sukker og hvitt mel bør også kuttes ned på. 7
  2. Stress mindre. Høres det vanskelig ut? Ja, kanskje. Samtidig er jeg overbevist om at mange kan kutte ut noe fra hverdagen sin, som ikke er så viktig for eksempel. Mindre stress i hverdagen, kan gjøre underverker for helsen. Både fysisk og psykisk.
  3. Jobb med din egen innstilling, ser du negativt på deg selv? Dette må du jobbe med å snu, mental trening er det eneste som hjelper. Få kontroll over dine tanker, bytt negative med positive.
  4. Liker du ikke å trene? Det trenger du heller ikke gjøre, hver aktiv i hverdagen din! 🙂 Gå turer, lek med barna. Bare vær i vanlig aktivitet, istedenfor å sitte på rumpa for mye. Helsegevinstene av vanlig aktivitet er faktisk undervurdert 🙂

Ved å gjøre såpass enkle grep, kan du faktisk endre din helse til det bedre. Det skal ikke alltid så mye til, for at vi skal få det bedre med oss selv.

img_0006-1

Håper du nyter påsken, går i fjellet eller på ski og nyter tid med familie og venner. Det er mye god helse i å tilbringe tid med dem man elsker også ❤ Gjør det du kan, ut ifra dine forutsetninger og vær glad i deg selv ❤

-Ingrid- Kostholdsveileder og motivator

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s