Fellesboost fra mandag 20 mai!

/reklame for boostuke/

Da er det snart duket for ny runde med felles boost, for dem som ønsker å være med på det. Jeg velger å gjøre det litt annerledes denne runden, fordi jeg bruker mye energi på disse rundene.

Mandagen etter 17 mai er gjerne den perfekte startdagen for mange, eller kanskje noen føler at de trenger en litt strikt start igjen for å komme raskt inn igjen i ketose!Nå er det jo slett ikke sikkert at alle skeier ut 17 mai helgen da, det er nok en del som velger å la være også. Erfaringsmessig så er det allikevel mange som sliter litt med slike dager, og sliter litt med å komme i gang igjen.

Jeg har tidligere hatt gratisrunder, men jeg velger nå å ta en liten sum pr. deltager. Jeg har lenge kjørt et tilbud på 89,- for en kostplan med boostmeny. Jeg kjører nå ned prisen til 59,- pr deltager, du vil da få tilsendt 2 forskjellige planer til kun 59,- kroner. En symbolsk sum i grunnen, men det blir som et administrasjonsgebyr 🙂 Så er jeg jo tilstede under boostuken i facebookgruppen også, og hjelper så godt jeg kan.

Jeg skal sørge for at alle får planene sine fortløpende etter bestilling, og bestiller du og IKKE får den iløpet av 2 virkedager? Da må du purre på meg, ta kontakt på PM eller mail. Slik at jeg får sendt på nytt, for av og til kommer ikke mailene frem.. og av og til havner dem i søppelpostmappa. Så sjekk alltid søppelposten 1-2 dager etter bestilling 🙂

Jeg skal forsøke å være kjapp, slik at du får forberede deg. Siden jeg nå velger å ta en liten symbolsk sum for deltagelse, har jeg også bestemt meg for at de som velger å være med denne runden OGSÅ får innpass i kundegruppen min på facebook. Det er med andre ord en god deal på mange måter, jeg er live i kundegruppen min 3-5 ganger pr uke på fast basis (minus høytider/ferie). Så blir du med denne runden får du ikke bare et fellesskap denne uka, du får også være en del av fellesskapet videre. Uten at du trenger å kjøpe noe som helst mer av meg 🙂 Men du kan fortsette å nytte godt av den motivasjonen kundegruppen gir!

Jeg har nå satt ned prisene i både vipps butikken min og nettbutikken, 59,- kroner og du får:

  • Medlemsskap i kundegruppen
  • 2 forskjellige boostmenyer

Skulle det vise seg at du har noen av boostmenyene fra før, sier du ifra slik at du kan få en erstatning. Jeg har MANGE 😉

Det er altså åpent for bestilling nå, HER (link) i nettbutikken.

Du kan få faktura, da sender du mail HER (link) Skriv at du ønsker å være med på boosten, og at du vil ha faktura. NB! Faktura medfører IKKE ekstra gebyr, den blir sendt digitalt på mail!

VIPPS gjør du det slik:

1. Åpne Vipps appen på mobilen din og trykk på kjøp og betal

2. Søk på Lavkarbotips, velg boostmenyen som ligger øverst i menyen for 59,-

3. Avslutt kjøpet og HUSK å legge inn KORREKT mailadresse, ellers får jeg ikke til å sende menyen til deg på mail.

Skulle du vente mer enn 2 døgn, må du ta kontakt med meg umiddelbart. Bruk kontaktskjemaet for fakturahenvendelser over her, og skriv at du ikke har mottatt. Jeg ordner da opp i det, for det skjer fra tid til annen at noen feil skjer under sending.

Om du lurer litt på hva boost er? Da kan du lese litt mer info her, 10 gode grunner for at du skal være med å booste (link) 😉

Om du sliter med å finne riktige flyten på kostholdet, kan en uke med boost ha god nytte 🙂 Dette handler ikke bare om vekttap, selv om det bruker å bli bra det også for de fleste. Det handler om å få kroppen i ketose, fjerne søtsug og føle at man mestrer 🙂 Håper du er klar for å ta fatt på en langvarig endring, jeg tror dette er en mye bedre løsning. Selv om det koster pittelitt, så føles det mye bedre at dem som deltar faktisk får ta del i fellesskapet videre også. Mye bedre med tanke på å holde motivasjonen over tid, og det er virkelig en fantastisk gjeng inne på den kundegruppa mi. Så støttende, hjelpsomme med hverandre og jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på livesendingene mine og at de er svært hjelpsomme for motivasjonen 🙂

img_0114

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s