Livsstilsendring etter ferien?

/reklame/

Det er sommer og ferietid for de fleste, er det ikke herlig? Det er bare noe helt spesielt med sommeren, forhåpentligvis mer fri for de fleste. Mer tid med familie og venner, varmere dager og ikke minst lysere.

Det er ikke høysesong for livsstilsendringer nå, forståelig nok. Noen velger dog å bruke ferien sin på å gjøre endringer, selv om det kanskje ikke er det vanligste. Forståelig nok, det er vanskelig når man er mye på farten, og tar dagene litt som de kommer. Herlig tid, rett og slett.

Men hva om jeg fortalte deg at du nå kan kjøpe kostholdsveiledning av meg, ekstremt billig? Som du kan benytte deg av når du selv er klar, ferdig med ferie og sommer?

Om du synes det høres bra ut, da skal du faktisk bestille deg en pakke fra meg NÅ! 🙂

Jeg har nemlig startet sommersalget nå, og prisene er ekstremt gode akkurat nå. Jeg vil spesielt trekke frem disse to pakkene:

10 ukers kostplan OG kurs i mental trening- KUN kr. 250,- (Ordinær pris kr. 400,-)

Lavkarbokurs for nybegynnere OG kurs i mental trening- KUN kr. 279,- (Ordinær pris kr. 400,-)

For bestilling av dette eller noe av det andre som ligger på salg, trykker du deg inn i nettbutikken HER (adlink) Det står forklart øverst på siden du kommer inn på, hvordan du eventuelt kan betale med Vipps eller få faktura.

NB! 10 ukers kostplan for ketose koster nå KUN kr.150,- ligger også i nettbutikken!

Som du sikkert forstår har du nå en ypperlig sjanse for å handle billig, og vente med å starte til du er klar over sommere. Jeg er utdannet kostholdsveileder, men har i tillegg rikelig med personlig erfaring på området også.

img_2001

Veiledning følger alltid med i prisen, og er ubegrenset via min kundegruppe på FB! Jeg har laget en egen kundegruppe (lukket gruppe) på FB, som er kun for mine kunder. Får veldig gode tilbakemeldinger på den gruppen, kanskje spesielt på livesendingene mine. Jeg prøver å ha livesendinger 3-5 ganger pr. uke i gruppa! 🙂

Det er altså nå du skal kjøpe, om du vil ha et supert opplegg til høsten og ønsker en superduper pris 🙂 Jeg har lang erfaring og har veiledet mange tusen kunder! Spør meg gjerne om du lurer på noe før bestilling! Ta kontakt her (link)

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s