Lavkarbokurset som bok?

/reklame/

Jeg får alltid en del etterspørsler på mine digitale filer, om det er mulig å få dem tilsendt på papir/hefte/bok. Mitt nye kurs i lavkarbo for nybegynnere, er ikke noe unntak. Kostplaner har jeg kunnet tilby å skrive ut på vanlig A4 papir her hjemme, for dem som har hatt behov for det. For et tillegg på 50 kr. som går til frakt og utgifter til ark/blekk. Det er ikke noe problem i grunnen, da det ikke er så veldig «komplisert» å skrive ut en kostplan, rett og slett.

Men når jeg lager et kurs på mange sider, som inneholder både bilder og annet. Da blir det verken lønnsomt eller mulig egentlig, for meg å gjøre dette hjemme. Det blir for mange sider, og det vil heller ikke bli bra for kunden.

Jeg har jo skrevet en del bøker innenfor lavkarbo-sjangeren, tanken bak dem er jo at kunden skal få mulighet til å lese fra en bok, samtidig som det følger veiledning med på kjøpet om kunden trenger dette. En slags pakke kan man si, som har vist seg å være populær. Noen bøker blir dog mer populær enn andre, og det er også en viss risiko for meg når det kommer til å trykke opp en bok.

Jeg styrer jo alt selv, og det er jo selvsagt også jeg som må betale. Uansett om jeg selger bra nok eller ikke 🙂 Jeg skal gjerne trykke opp mitt nye kurs som en bok, men det avhenger jo av interessen generelt. Hvordan jeg kan få vite det? Jo, da spør jeg enkelt og greit 🙂 Må legge til at PDF-filen med kurset på, har klikkbar innholdsfortegnelse. Så det er rimelig brukervennlig, men jeg vet jo at mange setter pris på det i bokform. Spørsmålet er jo heller om det er interesse for akkurat denne i bokform?

Litt info om kurset!

  • Det passer helt ypperlig for nybegynnere, og gir deg de aller fleste svarene og rådene som du trenger for en god start.
  • Du får mine BESTE oppskrifter, samlet fra mine tidligere bøker. Oppskriftene er hentet fra Ketoseguiden, Inspirasjonsguiden og Ingrid´s søte fristelser.
  • Du får en kostplan for 5 uker i boken ( for ketose)
  • I tillegg får du ubegrenset hjelp fra meg som kostholdsveileder! Du kan få hjelp en til en via mail ved behov.
  • Du får tilgang til min kundegruppe på FB til evig tid, kun for mine kunder (lukket gruppe). Der har jeg livesendinger 3-5 ganger i uken (normalt sett), unntak nå i juli (ferie) og andre høytider. I Juli har jeg kortet ned til 1 sending pr. uke. Knallgode tilbakemeldinger på livesendingene, de gir motivasjon for mange.

Det er med andre ord svært så innholdsrikt, og du får MASSE for pengene her. Det er i grunnen en komplett startpakke for deg som er ny og ønsker veiledning fra én person og unngå forvirring. Du får alt dette til en bra pris, kun kr. 320,- (engangssum, og frakt er inklusiv i prisen også).

Før jeg sender noe som helst til trykking, vil jeg som sagt forsikre meg om at jeg kommer til å selge nok eksemplarer til at det iallefall ikke går i minus for meg. Koster altså 320 kroner, og det er en engangssum! Om du VET at du skal kjøpe den, kan du være så snill å sende meg en mail HER (link) Vær så snill og ikke si du skal kjøpe den, om du ikke skal 😉

Når du har sendt meg mail, får du svar fra meg når jeg vet om det blir mange nok som vil kjøpe den. Du vil da motta en link til hvor du kjøper den (om det blir trykking)!

img_2001

Bare for å ha det klart for deg som kunde, så er jeg utdannet kostholdsveileder. Jeg opplever allikevel at den mest verdifulle kunnskapen jeg sitter på, er min personlige erfaring innenfor temaet livsstilsendring og vekttap.

Om du ønsker dette kurset som bok, send meg en mail så fort som mulig. Så skal jeg få trykket opp om interessen er stor nok 🙂

Har dessverre brent meg et par ganger, og ønsker ikke at det skal skje igjen 🙂

Fortsatt god sommer!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s