Oppskriftshefte med masse god mat!

/egenreklame/

Mange opplever at lavkarbo blir krevende i lengden, og blir litt usikker på hva man kan lage. Inspirasjonen daler kanskje litt av og til, det er forståelig.

Selv er jeg utdannet kokk, og koser meg veldig når jeg lager nye oppskrifter. Det har blitt en god del av dem for å si det sånn, siden min lavkarboreise startet i 2011.

Det er lett å falle i egg og bacon fella, eller spise det samme om og om igjen. Det er ikke noe feil med det om man trives med det, for all del. Min erfaring er allikevel at man da på et eller annet punkt går lei.

Jeg har skrevet 3 bøker som inneholder oppskrifter tidligere, Inspirasjonsguiden og Ketoseguiden og Ingrid`s søte fristelser. Ketoseguiden og Ingrid´s søte fristelser er fremdeles tilgjengelige i bokform, om du ønsker det. Kan bestilles HER (adlink), men for en liten stund siden tok jeg alle oppskriftene fra bøkene jeg har og samlet i et digitalt oppskriftshefte. Det ble superpopulært, og jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på det. Om du ønsker deg det heftet kan det bestilles HER (adlink). Har du bøkene fra før, har du oppskriftene fra før. Selv om en del faktisk valgte å kjøpe det fordi om, slik at dem kunne ha med seg oppskriftene i lomma hvor enn dem går 🙂 Det første digitale oppskriftshefte fikk til sammen over 110 oppskrifter i seg, masse godt for enhver smak. PDF-filen er brukervennlig, på den måten at det er laget en klikkbar innholdsfortegnelse i starten. På den måten ser du på innholdsfortegnelsen hvilke oppskrift du ønsker å lage, klikker på den og kommer direkte dit. Smart, ikke sant?

Har du ikke bøkene mine fra før, anbefaler jeg heftet. Det er så masse godt i det, her er noen eksempler (OBS! Du kan kjøpe begge heftene til litt rabbatert pris, info lenger nede).

DSC_0846

Ketodessert

DSC_0858

Rømmegrøt med spekemat

DSC_0939

Kyllinggryte med blomkålris

DSC_0962

Kjøttboller med saus og grønnsaker

DSC_0964

Torskefilet med bacon og eggesmør

Sjokolade med hvitt sjokoladefyll

Masse deilige konfekter og godterier, her sjokoladekonfekt med fyll av hvit sjokoladekrem

Dette er som du sikkert forstår bare en brøkdel av alt som finnes i det, 200 kr. for alle oppskriftene. En veldig god pris 🙂

Nå har jeg altså laget et helt nytt et, hvor det nesten utelukkende er nye oppskrifter. Noen ytterst få er tatt med fra dette forrige heftet, fordi det falt seg naturlig å ta dem med. Slik som noen sauser og dressinger blant annet. Men 99% av oppskriftene er nye og ikke gitt ut i bøker eller hefter før.

I det nye digitale heftet har jeg gjor mye det samme, med klikkbar innholdsfortegnelse selvsagt. Jeg har også gjort noen forbedringer med at jeg har skrevet antall karbohydrater under hver oppskrift, slik at du lettere skal vite hvor mye du får i deg.

Jeg har laget egen kategori med middags tilbehør av ymse slag, jeg tar også med flere forskjellige sorter «brød» i det nye heftet. Jeg har rett og slett hørt på ønskene som har kommet, og gjort det mer allsidig for alle smaker. I heftet finner du nye oppskrifter på frokost/lunsj/kvelds, middag, tilbehør, sauser/dressinger og noen nye dessertoppskrifter og snack.

Du får også oppskrift på hvordan du lager kraftmat som leverpostei og kraft ❤

Julepålegg, og juledessert.

I tillegg forteller mange meg at de sliter med middager som passer alle i familien, jeg har skrevet noen forslag på det også jeg. Middagsforslag for hele familien, 28 forskjellige 🙂

Jeg har jobbet hardt med det nye heftet, og nå er det kun siste innspurt igjen. Fredag skal det være klart for utsendelse, så du kan bestille allerede nå. Det gjør du HER (link) eller via vipps på denne måten:

1. Åpne Vipps appen din og trykk på kjøp og betal

2. Søk på: Lavkarbotips og trykk deg inn

3. Velg øverste på menyen, nytt oppskriftshefte og legg igjen RIKTIG mailadresse og betalt med vipps

4. Du mottar digitale heftet fra meg på fredag på din e-mail

Her er noe av alt det gode du finner i nye heftet!

IMG_8664

God og mettende avokado smoothie

DSC_0426

Leverpostei med bacon

DSC_0463

Hjemmelaget tomatsaus

DSC_0480

«couscous» med kylling og grønnsaker

Du får så mye godt, det nye koster 299,-

Ønsker du å kjøpe begge heftene, kan du sende meg en mail HER (link til kontaktskjema) så skal du få begge for 400 kr.

Er ganske sikker på at du ikke blir matlei med det første 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s