Booke meg til foredrag?

Jeg holder gjerne foredrag på ditt arrangement, og har god egenerfaring i det å endre livsstil og holde på den. Sist holdt jeg foredrag på den store kostholdskonferansen i Larvik 27.februar 2016 med over 300 tilskuere. Det ga definitivt mersmak, og jeg ønsker å jobbe mye mer med dette fremover. Jeg forteller min historie og hvordan jeg løste mine livsstilsproblemer. Samt gir gode råd på veien for andre.  Ønsker du å booke meg til et foredrag? Ta kontakt med meg på mail: info@lavkarbohelse.no 

12768115_744473052350456_9147920058530146622_o

Fra kostholdskonferansen i Larvik 2016, foto: Per Bjønnes Kristiansen 

 

2 svar til Booke meg til foredrag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s