Få komplette lavkarbo menyer og bli veiledet!

Nå har du muligheten til å kjøpe komplette lavkarbo ukesmenyer, og bli veiledet av meg eller min samarbeidspartner, August. Vi ønsker å hjelpe andre til å oppnå suksess med lavkarbo, og prisene er svært konkurranse dyktige. Priser fra kr. 119,-

Besøk vår hjemmeside «Lavkarbotips for bedre helse» HER Ta kontakt via kontaktskjemaet ved spørsmål før bestilling, eller bestill en meny som passer deg i butikken.

Vi står klar til å veilede deg, og hjelpe deg frem til din egen suksess.

4 svar til Få komplette lavkarbo menyer og bli veiledet!

  1. Maria sier:

    Kjære flotte deg!Ved en tilfeldighet kom jeg innom bloggen din. Jeg vil mer enn gjerne kjøpe meny fra deg. Men før det er det mulig å få eposten din slik at jeg kan skrive hva jeg sliter med,slik at du kan finne den riktige menyen for meg. Føler at jeg må ta tak nå,for å holde livet i behold. Hadde jeg vært alene hadde jeg ikke brydd meg,men når jeg tenker på barna..nei jeg må leve for dem. Har et enormt karbobehov,et behov jeg har dannet sjøl!!brød,brød og brød. Plis hjelp meg,med vennlig hilsen Maria

  2. Marit hellevik sier:

    Begynte på lavkarbo 18 mai men bare 4 kg har det blitt skjønner ikke helt hva jeg gjør galt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s