Kostholdsveiledning til ekstra gode priser!

Jeg har jobbet med å veilede andre til en sunnere livsstil bedre helse og vekttap, siden mai 2015. Med en stor dose egenerfaring, har jeg funnet en god måte og hjelpe andre på i samme situasjon. I tillegg har jeg tatt utdannelse som kostholdsveileder, hvor jeg fikk B på avsluttende eksamen. Blandingen av godfaglig kunnskap og egne erfaringer, mener jeg gir meg en ekstra god styrke i mitt arbeid med andre.

Besøk min hjemmeside (adlink) for å sjekke ut hva jeg kan tilby. Priser fra 149,- og oppover, ta en titt på høstsalget mitt og det splitter nye familiekurset. Det mest populære tilbudet mitt er bokpakke (adlink) med Ketoseguiden og Inspirasjonsguiden, selges nå til KUN 350,- inkl. frakt.

img_2082

4 svar til Kostholdsveiledning til ekstra gode priser!

  1. Maria sier:

    Kjære flotte deg!Ved en tilfeldighet kom jeg innom bloggen din. Jeg vil mer enn gjerne kjøpe meny fra deg. Men før det er det mulig å få eposten din slik at jeg kan skrive hva jeg sliter med,slik at du kan finne den riktige menyen for meg. Føler at jeg må ta tak nå,for å holde livet i behold. Hadde jeg vært alene hadde jeg ikke brydd meg,men når jeg tenker på barna..nei jeg må leve for dem. Har et enormt karbobehov,et behov jeg har dannet sjøl!!brød,brød og brød. Plis hjelp meg,med vennlig hilsen Maria

  2. Marit hellevik sier:

    Begynte på lavkarbo 18 mai men bare 4 kg har det blitt skjønner ikke helt hva jeg gjør galt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s