Kurs i lavkarbo og livsstilsendring!

//annonse//

Jeg holder kontinuerlig kurs  i lavkarbokosthold og livsstilendring. Etter å selv ha endret livsstil totalt og gått ned 60 kilo siden 2011, jobber jeg nå aktivt med å hjelpe andre. Kurset passer for deg som er ny og ikke så kjent med lavkarbo, eller deg som er kjent med det men ikke klarer å endre livsstilen og holde den over tid.

Alle som deltar på kurs med meg får god og personlig veiledning, og alle kan delta uansett bosted da kurset foregår online og via telefon.

Lurer du på om mitt kurs kan være noe for deg? 

Send meg en henvendelse på info@lavkarbohelse.no og merk mailen med «lavkarbokurs» Da vil du få all informasjonen om kurset, hva du får og hva det koster.

Kanskje vi snakkes?

img_1282

Med meg får du en kursleder som har vært der selv, som vet hva som trengs for å lykkes og jeg vet også de største fallgruvene på veien mot et bedre liv.

-Ingrid-