Tilbakemeldinger på lavkarbokurset!

//annonse//

Jeg får (heldigvis) mange gode tilbakemeldinger på kurset, noe jeg er veldig glad for. Dette er jo en jobb jeg legger mye energi, innsats og glede i. Jeg har faktisk lyst til å dele en tilbakemelding med dere, fra en tidligere deltager. Kommer gjerne til å dele flere tilbakemeldinger etterhvert.

Her får dere tilbakemeldingen fra Wenche Åsan:

«Jeg har gått på lavkarbo-kurs hos Ingrid, og er veldig fornøyd. Jeg
tok også et oppfølgings-kurs for min egen del.
Har lært mye om tålmodighet, mental trening, fått masse informasjon og
oppskrifter.
Det har vært supert å snakke med en person som skjønner hvordan du har
det, og hva du snakker om.
Det har for meg gjort at jeg nå har tro på meg selv, og at jeg skal nå
målet mitt:-) Jeg vil anbefale kurset på det varmeste.»

Wenche var med på mitt første kurs, og hun valgte å forlenge kursperioden sin. Det er det en del andre som har valger å gjøre også, noe som i enkelte tilfeller kan være lurt. Wenche har gått ned 6 kg, og har virkelig kommet langt på vei til sitt mål. Tusen takk Wenche for at du vil dele, og jeg er stolt av deg. Det vet jeg at du er av deg selv også:)

Har du deltatt på kurs og vil dele din opplevelse med andre? Ta kontakt med meg 🙂

Om du vil finner mer ut om kurset mitt, kan du kontakte meg på info@lavkarbohelse.no Da får du all informasjon om kurset og pris.